sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Spre ce destinatii putem merge cu bilete de avion low cost

Pe piata din Romania opereaza mai multe companii aeriene low cost insa cele mai populare dintre acestea sunt WizzAir si RyanAir, intrucat cele doua propun o multime de zboruri catre destinatii variate, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Pe aceasta cale nici nu se mai justifica un drum in strainatate sau chiar in tara pe distante mai lungi, printr-un alt mijloc decat avionul, atat trenul, cat si autocarul sau masina personala implicand mai mult timp, costuri mai ridicate, dar si mai mult stres.

Preturi avantajoase

Asadar, cum tot mai multe persoane cauta un bilet avion low cost, cele mai bune oferte sunt evidentiate de Aerotravel, site care scaneaza toate zborurile, prezentand preturile atractive. De asemenea, calatorii se bucura de o multime de avantaje, in special prin faptul ca au la dispozitie si preturi foarte bune la inchirieri auto sau la hoteluri. In anumite situatii se pot gasi bilete chiar si la 5 sau 10 euro pe segment, astfel ca se poate pregati un concediu in strainatate cu costuri totale de pana la 200-300 de euro.

Destinatii multiple

Aceasta reprezinta cea mai grozava oportunitate pentru a pregati vacanta de vis catre orice tara care prezinta interes. Bineinteles ca cele mai populare variante sunt Italia, Spania, Franta sau Grecia, insa exista si alte tari care se lauda cu numeroase obiective turistice. Chiar daca Otopeni-ul este cel mai mare aeroport al tarii, iar aici sunt concentrate majoritatea zborurilor directe, alte aeroporturi ale tarii s-au dezvoltat tot mai mult in ultimii ani, precum cele de la Timisoara, Cluj-Napoca sau Iasi.

Astfel, calatorii care aleg un bilet avion low cost nu mai sunt nevoiti sa apeleze la zborurile din orasele lor cu escala la Bucuresti, ci pot ajunge direct la destinatie in cel mai scurt timp. Cu aceasta ocazie nu mai pierd timp prin aeroport, dar scade semnificativ si riscul de ca bagajele sa fie ratacite. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu