joi, 24 noiembrie 2016

Pantofii Eleganti prin preferatii barbatilor

Sezonul de toamna-iarna a acestui an este destul de promitator la capitolul pantofi eleganti barbati, cu toate ca il va putea intrece cu greu pe cel de primavara-vara datorita succesului papucilor oxford in culori indraznete si cu diverse imprimeuri extravagante. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei perioade il reprezinta stilul militar care va fi cu siguranta atat pe placul domnilor, cat si pe cel al doamnelor.

Daca in sezonul cald s-a purtat extrem de mult incaltamintea perforata, cu fermoare si sireturi extrem de discrete, odata cu scaderea temperaturilor de afara, situatia s-a intors la polul opus, iar modelele in mare voga sunt cele cu capse mari si curele supradimensionate.

Pantofi clasici

Asa cum femeile au o slabiciune pentru pantofii stiletto, si barbatii prefera sa poarte de cele mai multe ori acel timp de incaltaminte clasica, realizat din piele naturala, simpla sau lacuita, cu anumite decupaje si sireturi discrete.

In ceea ce priveste culorile, aici totul depinde de indrazneala fiecarei persoane in parte, dar si de modul in care se imbraca si ce fel de stil adopta. Spre exemplu, la un costum albastru inchis se vor potrivi intotdeauna pantofii eleganti intr-o nuanta maronie-caramel, iar la un costum negru, cu siguranta cel mai bine se potriveste incaltamintea in aceeasi culoare. Visiniu, maro sau alte culori pamantii sunt ideale pentru aceasta perioada, chiar daca doriti sa adoptati un stil mai casual.

Pantofi sport



Pentru ca nu tot timpul au timp sa se imbrace la patru ace, barbatii aleg de multe ori sa poarte o pereche de blugi, un tricou si o pereche de pantofi sport, iar in acest caz, nimic nu este gresit, insa pentru cei care doresc sa dea o nota de eleganta tinutei, pot inlocui bluza cu o camasa alba si cu o pereche de papuci in aceeasi nuanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu