joi, 24 noiembrie 2016

Pantofii Eleganti prin preferatii barbatilor

Sezonul de toamna-iarna a acestui an este destul de promitator la capitolul pantofi eleganti barbati, cu toate ca il va putea intrece cu greu pe cel de primavara-vara datorita succesului papucilor oxford in culori indraznete si cu diverse imprimeuri extravagante. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei perioade il reprezinta stilul militar care va fi cu siguranta atat pe placul domnilor, cat si pe cel al doamnelor.

Daca in sezonul cald s-a purtat extrem de mult incaltamintea perforata, cu fermoare si sireturi extrem de discrete, odata cu scaderea temperaturilor de afara, situatia s-a intors la polul opus, iar modelele in mare voga sunt cele cu capse mari si curele supradimensionate.

Pantofi clasici

Asa cum femeile au o slabiciune pentru pantofii stiletto, si barbatii prefera sa poarte de cele mai multe ori acel timp de incaltaminte clasica, realizat din piele naturala, simpla sau lacuita, cu anumite decupaje si sireturi discrete.

In ceea ce priveste culorile, aici totul depinde de indrazneala fiecarei persoane in parte, dar si de modul in care se imbraca si ce fel de stil adopta. Spre exemplu, la un costum albastru inchis se vor potrivi intotdeauna pantofii eleganti intr-o nuanta maronie-caramel, iar la un costum negru, cu siguranta cel mai bine se potriveste incaltamintea in aceeasi culoare. Visiniu, maro sau alte culori pamantii sunt ideale pentru aceasta perioada, chiar daca doriti sa adoptati un stil mai casual.

Pantofi sport



Pentru ca nu tot timpul au timp sa se imbrace la patru ace, barbatii aleg de multe ori sa poarte o pereche de blugi, un tricou si o pereche de pantofi sport, iar in acest caz, nimic nu este gresit, insa pentru cei care doresc sa dea o nota de eleganta tinutei, pot inlocui bluza cu o camasa alba si cu o pereche de papuci in aceeasi nuanta.

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Spre ce destinatii putem merge cu bilete de avion low cost

Pe piata din Romania opereaza mai multe companii aeriene low cost insa cele mai populare dintre acestea sunt WizzAir si RyanAir, intrucat cele doua propun o multime de zboruri catre destinatii variate, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Pe aceasta cale nici nu se mai justifica un drum in strainatate sau chiar in tara pe distante mai lungi, printr-un alt mijloc decat avionul, atat trenul, cat si autocarul sau masina personala implicand mai mult timp, costuri mai ridicate, dar si mai mult stres.

Preturi avantajoase

Asadar, cum tot mai multe persoane cauta un bilet avion low cost, cele mai bune oferte sunt evidentiate de Aerotravel, site care scaneaza toate zborurile, prezentand preturile atractive. De asemenea, calatorii se bucura de o multime de avantaje, in special prin faptul ca au la dispozitie si preturi foarte bune la inchirieri auto sau la hoteluri. In anumite situatii se pot gasi bilete chiar si la 5 sau 10 euro pe segment, astfel ca se poate pregati un concediu in strainatate cu costuri totale de pana la 200-300 de euro.

Destinatii multiple

Aceasta reprezinta cea mai grozava oportunitate pentru a pregati vacanta de vis catre orice tara care prezinta interes. Bineinteles ca cele mai populare variante sunt Italia, Spania, Franta sau Grecia, insa exista si alte tari care se lauda cu numeroase obiective turistice. Chiar daca Otopeni-ul este cel mai mare aeroport al tarii, iar aici sunt concentrate majoritatea zborurilor directe, alte aeroporturi ale tarii s-au dezvoltat tot mai mult in ultimii ani, precum cele de la Timisoara, Cluj-Napoca sau Iasi.

Astfel, calatorii care aleg un bilet avion low cost nu mai sunt nevoiti sa apeleze la zborurile din orasele lor cu escala la Bucuresti, ci pot ajunge direct la destinatie in cel mai scurt timp. Cu aceasta ocazie nu mai pierd timp prin aeroport, dar scade semnificativ si riscul de ca bagajele sa fie ratacite. 

marți, 8 noiembrie 2016

Din ce materiale se confectioneaza bluzele pentru bebelusi?

Chiar si copiii isi doresc sa fie in pas cu moda inca de la cele mai fragedere varste, astfel ca Yolka comercializeaza o gama variata de produse pentru bebelusi, fetite si baieti cu varsta de pana la 12 ani, la cele mai bune preturi. La mare cautare sunt bluzele de bebelusi, deoarece acestea nu trebuie sa lipseasca din garderoba copiilor, fiind ideale intrucat pot fi purtate in mai multe conditii, fie la plimbare, fie la joaca afara, fie in casa. Mai mult, bluzitele sunt foarte calduroase, astfel ca temperaturile mici nu vor reprezenta o problema, in timp ce site-ul magazinului Yolka este foarte usor de parcurs de catre oricine.

Produse variate

Cu alte cuvinte, in doar cateva minute pot fi vazute sute de produse, fiecare dintre acestea avand mai multe imagini pentru ca orice parinte sa poata lua cea mai buna decizie. Raportul calitate – pret este ideal la Yolka, iar produsele sunt foarte variate, fiind imposibil sa nu se gaseasca ceva pentru gusturile tuturor. Astfel, parintii nu mai trebuie sa iroseasca ore intregi prin magazine in cautarea hainutelor potrivite, cand toate sunt disponibile la doar un click distanta. Mai mult, se asigura transport gratuit prin curier pentru toate comenzile mai mari de 200 de lei.

Calitatea materialelor


Acest aspect este esential, in special in cazul bebelusilor, care au nevoie de cele mai bune conditii pentru a se dezvolta sanatos. Astfel, bluzele de bebelusi de la Yolka sunt ideale in acest sens, intrucat sunt confectionate doar din materiale de calitate, foarte rezistente, care nu provoaca iritatii si care permit pielii sa respire. In plus, culoarea si modelul bluzitelor nu se vor deteriora nici dupa mai multe spalari la masina automata si cu toate ca cei mici cresc foarte repede, hainutele vor putea fi pastrate si pentru fratiori, rude sau prieteni.