luni, 19 septembrie 2016

Cum putem ajunge rapid la Aeroportul Otopeni?

In 2016 zborurile cu avionul sunt mult mai accesibile, fiind introduse periodic curse care leaga principalele orase ale tarii intre ele, precum Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta, Targu Mures sau Bacau. De asemenea, din toate aceste orase au loc curse directe si catre stainatate, astfel ca vacantele de vis sunt mult mai aproape. In schimb, cele mai numeroase destinatii sunt disponibile doar din Bucuresti, astfel ca traficul aerian de pe Otopeni este cel mai aglomerat, alaturi de traficul rutier catre aeroport.

Cum ajungem la aeroport?

Chiar daca orice calatorie reprezinta un adevarat moment de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, drumul catre aeroport se dovedeste a fi destul de stresant. Sunt disponibile autobuze care au traseul pana la Otopeni, insa cu toate ca sunt foarte accesibile ca pret, putini sunt cei care se incumeta sa calatoreasca alaturi de bagaje, fiind foarte putin confortabil. O alta posibilitate este alegerea taxiurilor, insa in ciuda preturilor ridicate, calitatea serviciilor adesea lasa de dorit.

Rentcarwithdriver

Insa acum totul poate fi mult mai usor, mai confortabil, mai sigur si mai placut datorita Rentcarwithdriver, iar clientii au la dispozitie diferite servicii de transfer la Otopeni. Pe aceasta cale, acestia nu sunt nevoiti decat sa isi aleaga autoturismul preferat in care isi doresc sa calatoreasca, de la Skoda Octavia, la Mercedes Vito pana la E Klasse sau S Klasse, printre altele, fiecare dintre masini fiind bine dotate.

Flexibilitate


In plus, autoturismele sunt foarte spatioase pentru mai multi pasageri si bagajele acestora, iar clientii se pot bucura si de mai multa flexibilitate. Au posibilitatea de a comunica propriul traseu pe care doresc sa il urmeze, fie se pot lasa pe mana soferilor profesionisti care pun la cale itinerariul ideal in functie de conditiile de trafic. Astfel nu este de mirare de ce aceste servicii de transfer la Otopeni sunt din ce in ce mai populare. 

joi, 1 septembrie 2016

De ce as alege Autoprint?

Cu totii ne dorim sa conducem masini unice, care sa se remarce printre toate celelalte din trafic, insa putini suntem cei care dispunem de fondurile necesare pentru a putea pune la cale un proiect inedit. In schimb, o modalitate grozava prin care poti sa schimbi total aspectul propriului autoturism, este apelarea la autoprint.ro si la serviciile de calitate oferite de acestia.

Colantari

Fie ca iti doresti sa colantezi integral fie doar anumite elemente ale unui autoturism, aceasta optiune este mult mai accesibila decat sa apelezi la vopsire. In plus, costurile sunt de circa 5 ori mai mici, iar soferii se bucura de mai mult confort intrucat procedura este efectuata intr-o singura zi si nu in mai multe, ca in cazul vopsirii. Atunci cand apar situatii neprevazute, precum o zgaraietura sau un mic incident, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv, iar aspectul masinii tale va fi ca nou.

Inscriptionari

Tot mai multi proprietari de firme care detin o flota auto isi doresc ca masinile lor sa fie „semnate”, astfel ca prin serviciul de inscriptionari se poate aplica cu usurinta logo-ul companiei sau orice alt mesaj, aceasta fiind o modalitate foarte accesibila de a-ti face publicitate.

Folii decorative

Autoprint.ro vine si cu solutii pentru cei care detin firme si vor sa isi personalizeze spatiul in care lucreaza. Astfel, pot alege diferite folii ce se aplica pe ferestre sau vitrine, iar calitatea acestora nu va lasa niciodata de dorit, fiind foarte rezistente si nici nu se deterioreaza de-a lungul timpului.

Stickere

O modalitate mult mai usoara de a-ti personaliza atat autoturismul, cat si orice spatiu, este optarea pentru stickere. Autoprint.ro dispune deja de cateva sute de modele, insa daca clientii au cereri mai speciale, cu ajutorul graficienilor isi pot pune la cale propriul sticker care sa le indeplineasca toate criteriile estetice.